Na vrh

Masažni valjček iz žada zares deluje!

admin@rabim.info 10. novembra, 2020 0 komentarjev

Valjček iz žada ni nikakršna novost v lepotnem svetu, saj njegova uporaba izvira iz starodavne kitajske medicine, kjer je veljalo, da pomlajuje in odstranjuje negativne energije. Lepotilna strokovnjakinja Abigail James pravi, da masaža obraza z valjčkom spodbuja limfni sistem in s tem poskrbi za naravni proces razstrupljanja. Rezultat tega je boljši krvni pretok, zaradi česar koža na obrazu postane bolj sveža.

Masažni valjček je narejen iz poldragega kamna žada, ki spodbuja prekrvavitev obraza, oži pore, deluje regenerativno in gladilno. Krepi povrhnjico kože in je odličen pripomoček proti nastanku gub, negovalni izdelki pa se z njegovo pomočjo veliko lažje vpijejo v kožo. Uporablja se lahko vsak dan 5 – 10 minut v smeri iz notranjega proti zunanjemu dela obraza. Je zelo preprost za uporabo, večji valjček je namenjen uporabi na čelu in ličnicah, manjšega pa se uporablja za predel okoli oči in ust.

Pomembno je, da pred uporabo temeljito očistite obraz in nanesete kremo ali olje. Ne priporočamo, da se ga uporablja na suhi koži, saj lahko povzroči neprijetno zategovanje, kar pa ni cilj lepotne masaže.

Masažni valj