Na vrh

Kako izbrati pravi kristal zase?

admin@rabim.info 10. novembra, 2020 0 komentarjev

Kristali so pripomoček, ki pomagajo našemu telesnemu, čustvenemu in duhovnemu zdravju. Kristali nas okrepijo, nam dajejo nova upanja in najdejo izhod iz težav. Izboljšajo naše ljubezensko življenje, pripomorejo k boljšemu spancu, okrepijo moč zdravljenja in pomagajo občutiti srečo in mir. Velikokrat pa se postavlja vprašanje kako sploh izbrati pravi kristal?

Kadar izbiramo kristal zase, se ne oziramo na nebesna znamenja, ampak izberemo izključno tistega, ki nas pritegne ali pa ustreza težavam, ki jih želimo odpraviti. Ali je to nakit, obesek, prstan, zapestnica ali neobdelan kos kristala je odločitev čisto naša.

Kadar pa kristal zbiramo za darilo, izberemo takšnega, ki ustreza nebesnemu znamenju osebe kateri bo namenjen, lahko pa takšnega ki ustreza težavam katere ima oseba ki jo želimo obdariti.

Kristale je potrebno čistiti. Vsaj enkrat mesečno jih speremo pod tekočo vodo, da odstranimo negativne energije, nato pa ga prepustimo za nekaj ur sončni energiji. Mnogi kristaloterapevti priporočajo tudi polnjenje na polni luni.

Po polnjenju so kristali polni energije, tako da jih lahko ves mesec učinkovito uporabljamo.

Kateri kristal izbratiKateri kristal izbrati