Na vrh

UROKI IN ČRNA MAGIJA – Kako vemo ali smo pod vplivom škodljivih urokov ali črne magije??

Ahat d.o.o. 15. aprila, 2021 0 komentarjev

UROK – Preprečuje, da bi bili srečni, uspešni, zdravi, da bi imeli srečo v ljubezni in bili brez težav. Urok je dobil ime po očeh. Oko je najnevarnejše “orožje”, saj posreduje negativna čustva zavistnih in ljubosumnih ljudi. Urok pride v nas preko škodoželjnih in zlih pogledov, zli misli, občutenja zavisti, sovraštva, pretiranega začudenja in egoizma. Uroki so lahko zelo močni – odvisno od tega, kdo jih je povzročil. Večji vpliv kot ima ta oseba na nas, močnejši bo urok.

ČRNA MAGIJA – Je podkrepljena z rituali, pri katerih pa povzročitelji potrebujejo določene predmete: magične simbole, osebne predmete, lase žrtve , zelišča, kosti, zemljo…Povezana je tudi z zavestnim klicanjem zli duhov.

ČRNA MAGIJA JE MNOGO NEVARNEJŠA OD UROKOV!!

KAKO PREPOZNAMO UROKE IN ČRNO MAGIJO?

Pri urokih se najprej pokaže uhajanje energije, zaradi česar se počutimo nenehno utrujeni in brez volje. Delovna vnema upada in zbranost se zelo poslabša. Pojavlja se slaba volja, nespečnost, seksualne težave in depresije. Pri otrocih se simptomi pokažejo v prekomernem joku brez vzroka in povišani telesni temperaturi.

Pri črni magiji pa se zaradi vdora tuje energijske informacije lahko močno poslabša presnova, človek dobi neprijeten telesni vonj, zadah iz ust, mozolje, prhljaj, nihanje telesne temperature, nenadne bolečine ali madeže na koži.

KAKO SE ZAŠČITITI PRED UROKI IN ČRNI MAGIJI??

Da bi naše telo in organizem ozdravili in preprečili, da nas kdorkoli ponovno uroči, si lahko pomagamo s posebno obliko kristalov. To so kristali AHATA, HEMATITA, SELENITA, ČRNEGA TURMALINA IN GORSKEGA KRISTALA ALI KAMENE STRELE. 

Lahko so v obliki posameznih surovih ali vodno poliranih kristalov. Lahko jih nosimo kot nakit v obliki obeskov, zapestnic, ogrlic…

Kristale lahko položimo ali obesimo kjerkoli v stanovanju, s tem dom zaščitimo pred škodljivimi uroki in črno magijo. Če smo se odločili za manjše kristale jih lahko ves čas nosimo pri sebi. Priporočljivo pa je, da se kristali enkrat mesečno očistijo negativnih energij. Preprosto jih damo za kratek čas pod tekočo vodo nato pa na sonce ali na polno luno, da se ponovno napolnijo z energijo.