Na vrh
Na zalogi

ZLOBNO OKO – obesek za bivalne prostore

28.00 

Amulet “ZLOBNO OKO” je ustvarjeno zato, da odseva vse zlobne poglede, želje in hudobne misli nazaj k osebi, ki jih je oddala.

Je eden najmočnejših simbolov na svetu, zato je izredno pomembno, da ga nosite pri sebi ali ga imate v stanovanju – s tem se popolnoma zaščitite pred vrstami prekletstva in sovraštva.

Amulet ZLOBNO OKO je ustvarjen zato, da odseva vse zlobne poglede, želje in hudobne misli nazaj k osebi, ki jih je oddala. Amulet ZLOBNO OKO je eden najmočnejših simbolov na svetu, zato je izredno pomembno, da ga nosite pri sebi ali ga imate v stanovanju – s tem se popolnoma zaščitite pred vsemi vrstami prekletstva in sovraštva. Razlikovati moramo med dejanjem »zlobni pogled« in amuletom »ZLOBNO OKO«. Od davnin je poznano da je »Zlobni pogled« zlonamerno dejanje, ki ga nekdo nekomu pošlje iz zlobe ali zavisti. S tem želi tistemu, ki mu je namenjen veliko nesrečo, trpljenje in niz katastrof. »Zlobni pogled« pomeni, da je tisti, ki  vam ga usmeri ljubosumen na bogastvo, lepoto ali vašo slavo in vam želi prekletstvo. Ljudje lahko zavestno zaželijo nesrečo ali pošljejo negativne misli, lahko pa to storijo tudi podzavestno.

UROKI – preprečuje, da bi bili srečni, uspešni, zdravi, da bi imeli srečo v ljubezni in bili brez težav. Urok je dobil ime po očeh. Oko je najnevarnejše orožje, saj posreduje negativna čustva zavistnih in ljubosumnih ljudi. Urok pride v nas preko škodoželjnih in zlih pogledov, zlih misli, občutenja zavisti, sovraštva in egoizma.

ČRNA MAGIJA – je podkrepljena z rituali, pri katerih povzročitelj potrebuje določene predmete: Magične simbole, osebne predmete, zelišča…Povezana je prav tako z zavestnim klicanjem zli duhov, kateri naj bi osebi prinašali nesrečo.