Na vrh
Na zalogi

Zapestnica za čakre s sedmimi kristali

18.50 

Zapestnica je odlična izbira za odpiranje čaker, saj je na zapestnici vseh sedem kristalov, ki čistijo vsako čakro posebej.

Čakre sprejemajo univerzalno energijo in jo pretvorijo v energijo, ki jo človek potrebuje za normalno delovanje telesnih, duhovnih in duševnih procesov. Kadar je katera izmed čaker nepretočna se to na našem telesu odraža v bolečinah in slabem počutju.

Kategorija Tag:

ČAKRE sprejemajo univerzalno energijo in jo pretvorijo v energijo, ki jo človek potrebuje za telesne, duhovne in duševne procese.  Čakre nosijo v sebi zapise osebne zgodovine vsakega posameznika, vanje se shranjujejo vse naše življenjske izkušnje, vrednote in prepričanja. V zdravem telesu so čakre odprte, življenjska energija pa se lahko skoznje neovirano pretaka in oskrbuje telo. Če pa so čakre poškodovane in blokirane, pa  tak zastoj povzroči mnogovrstne težave in bolezni. V telesu imamo sedem energijskih centrov ČAKER, ki našemu telesu pomagajo pri povezovanju z univerzalno vesoljno energijo – »či«  oz. »prano«. »Prana« se pretaka po telesu od spodaj navzgor. ČAKRE ki se nahajajo na spodnjem delu telesa imajo vpliv na naše nagone in instinkt, na zgornjem delu pa so povezane z duhovnostjo. ČAKRE so lahko odprte ali pa zaprte. Normalno so odprte, kadar pa so zaprte, takrat naši nagoni, čustva in um ne delujejo harmonično. .

Obstaja več metod, kako očistiti in odpreti svoje čakre, a najpopolnejša in najtemeljitejša je čiščenje s kristali. S kombinacijo kristalov in meditacije bomo  naredili največjo uslugo našemu telesu.

Dolžina zapestnice je približno 18 cm.