Na vrh
Na zalogi

Set kristalov ZA ODPIRANJE ČAKER – manjši

14.00 

V kompletu je sedem kristalov, ki pripadajo določeni čakri. Kristale si lahko polagate na telo in s tem očistite čakre, ki so zaprte in vam onemogočajo pretok pozitivnih energij. Kompletu so priložena tudi navodila in opis kristalov.

Čakre ali vrtinci življenjske energije sprejemajo univerzalno energijo in jo pretvorijo v energijo, ki jo človek potrebuje za telesne, duhovne in duševne procese.

Kategoriji , Tag:

KOMPLET SEDMIH KRISTALOV ZA ODPIRANJE ČAKER 

Čakre ali vrtinci življenjske energije sprejemajo univerzalno energijo in jo pretvorijo v energijo, ki jo človek potrebuje za telesne, duhovne in duševne procese.  Čakre nosijo v sebi zapise osebne zgodovine vsakega posameznika, vanje se shranjujejo vse naše življenjske izkušnje, vrednote in prepričanja. V zdravem telesu so čakre odprte, življenjska energija pa se lahko skoznje neovirano pretaka in oskrbuje telo. Če pa so čakre poškodovane in blokirane, pa  tak zastoj povzroči mnogovrstne težave in bolezni. V telesu imamo sedem energijskih centrov ČAKER, ki našemu telesu pomagajo pri povezovanju z univerzalno vesoljno energijo.