Na vrh
Na zalogi

SELENIT obesek

23.00 

SELENIT ALI MARIJINO STEKLO je izjemen ojačevalec kristalov, zato ga mnogi uporabljajo v kombinaciji z drugimi kristali.

Znan je po tem, da zdravi in obnavlja celice ter upočasnjuje staranje kože.

Stabilizira živčni sistem, telesu pa daje veliko življenjske energije.

SKU: N/A Kategoriji , Tags: , ,

SELENIT ALI MARIJINO STEKLO je izjemen ojačevalec kristalov, zato ga mnogi uporabljajo v kombinaciji z drugimi kristali. Znan je po tem, da zdravi in obnavlja celice ter upočasnjuje staranje kože. Stabilizira živčni sistem, telesu pa daje veliko življenjske energije.

Selenit z ametistom

Kombinacija selenita z ametistom okrepi skupno energijo obeh kristalov. Selenitove čistilne lastnosti lahko poudarijo duhovne in intuitivne lastnosti ametista. Ta kombinacija je odlična za povečanje duhovnega vpogleda, spodbujanje čustvenega ravnovesja in lažje meditacije.

Selenit s kianitom

Ko združimo selenit s kianitom, ustvarimo harmonično sinergijo čiščenja in usklajevanja energij. Selenitove čistilne sposobnosti dobro delujejo z uravnotežujočimi učinki kianita. Skupaj lahko pomagata odstraniti blokade v vašem energetskem sistemu ter spodbujata duševno jasnost in mir.

Selenit s citrinom

Kombinacija selenita s citrinom ustvari močan par za čiščenje in energiziranje vašega osebnega prostora. Selenitova čistilna energija lahko pomaga odstraniti stagnirajočo energijo, medtem ko citrinova živahna in radostna energija prinaša pozitivnost in obilje v vaše življenje. To kombinacijo pogosto uporabljajo za manifestacijo in privabljanje blagostanja.

Selenit s črnim turmalinom

Ta združitev je odlična za zaščito in ukoreninjenje. Selenitove čistilne lastnosti lahko pomagajo odstraniti negativnost, medtem ko črni turmalin deluje kot zaščitni ščit proti negativnim energijam. Skupaj ustvarita močno zaščitno pregrado okoli vašega prostora, kar ga naredi varno in energetsko uravnoteženo okolje.

VRSTA KRISTALA

Selenit s citrinom, Selenit s črnim turmalinom, Selenit s kianitom, Selenit z ametistom