Na vrh
Out of Stock
Ni na zalogi

Rumeni selenit z ametistom – proti urokom in črni magiji

18.50 

SELENIT ALI MARIJINO STEKLO je izjemen ojačevalec kristalov, zato ga mnogi uporabljajo v kombinaciji z drugimi kristali. Znan je po tem, da zdravi in obnavlja celice ter upočasnjuje staranje kože. Stabilizira živčni sistem, telesu pa daje veliko življenjske energije.

This product is currently out of stock and unavailable.

UROKI – preprečuje, da bi bili srečni, uspešni, zdravi, da bi imeli srečo v ljubezni in bili brez težav. Urok je dobil ime po očeh. Oko je najnevarnejše orožje, saj posreduje negativna čustva zavistnih in ljubosumnih ljudi. Urok pride v nas preko škodoželjnih in zlih pogledov, zlih misli, občutenja zavisti, sovraštva in egoizma.

ČRNA MAGIJA – je podkrepljena z rituali, pri katerih povzročitelj potrebuje določene predmete: Magične simbole, osebne predmete, zelišča…Povezana je prav tako z zavestnim klicanjem zli duhov, kateri naj bi osebi prinašali nesrečo.

SELENIT ALI MARIJINO STEKLO je izjemen ojačevalec kristalov, zato ga mnogi uporabljajo v kombinaciji z drugimi kristali. Znan je po tem, da zdravi in obnavlja celice ter upočasnjuje staranje kože. Stabilizira živčni sistem, telesu pa daje veliko življenjske energije. V kombinaciji z ametistom pa še dodatno pomaga pri živčni izčrpanosti, veča optimizem, z njegovo prisotnostjo pa si pridobimo tudi naklonjenost ljudi.