Na vrh
Na zalogi

Selenit z ametistom – proti urokom in črni magiji

23.00 

SELENIT ALI MARIJINO STEKLO z ametistom je izjemen ojačevalec kristalov, zato ga mnogi uporabljajo v kombinaciji z drugimi kristali. Znan je po tem, da zdravi in obnavlja celice ter upočasnjuje staranje kože. Stabilizira živčni sistem, telesu pa daje veliko življenjske energije.

UROKI – preprečuje, da bi bili srečni, uspešni, zdravi, da bi imeli srečo v ljubezni in bili brez težav. Urok je dobil ime po očeh. Oko je najnevarnejše orožje, saj posreduje negativna čustva zavistnih in ljubosumnih ljudi. Urok pride v nas preko škodoželjnih in zlih pogledov, zlih misli, občutenja zavisti, sovraštva in egoizma.

ČRNA MAGIJA – je podkrepljena z rituali, pri katerih povzročitelj potrebuje določene predmete: Magične simbole, osebne predmete, zelišča…Povezana je prav tako z zavestnim klicanjem zli duhov, kateri naj bi osebi prinašali nesrečo.

SELENIT ALI MARIJINO STEKLO je izjemen ojačevalec kristalov, zato ga mnogi uporabljajo v kombinaciji z drugimi kristali. Znan je po tem, da zdravi in obnavlja celice ter upočasnjuje staranje kože. Stabilizira živčni sistem, telesu pa daje veliko življenjske energije. V kombinaciji z ametistom pa še dodatno pomaga pri živčni izčrpanosti, veča optimizem, z njegovo prisotnostjo pa si pridobimo tudi naklonjenost ljudi.