Na vrh
Out of Stock
Ni na zalogi

Obesek za čakre na roževcu

28.00 

ČAKRE sprejemajo univerzalno energijo in jo pretvorijo v energijo, ki jo človek potrebuje za telesne, duhovne in duševne procese.  Čakre nosijo v sebi zapise osebne zgodovine vsakega posameznika, vanje se shranjujejo vse naše življenjske izkušnje, vrednote in prepričanja. V zdravem telesu so čakre odprte, življenjska energija pa se lahko skoznje neovirano pretaka in oskrbuje telo. Če pa so čakre poškodovane in blokirane, pa  tak zastoj povzroči mnogovrstne težave in bolezni

Kategorija
This product is currently out of stock and unavailable.

ČAKRE sprejemajo univerzalno energijo in jo pretvorijo v energijo, ki jo človek potrebuje za telesne, duhovne in duševne procese.  Čakre nosijo v sebi zapise osebne zgodovine vsakega posameznika, vanje se shranjujejo vse naše življenjske izkušnje, vrednote in prepričanja. V zdravem telesu so čakre odprte, življenjska energija pa se lahko skoznje neovirano pretaka in oskrbuje telo. Če pa so čakre poškodovane in blokirane, pa  tak zastoj povzroči mnogovrstne težave in bolezni. V telesu imamo sedem energijskih centrov ČAKER, ki našemu telesu pomagajo pri povezovanju z univerzalno vesoljno energijo – »či«  oz. »prano«. »Prana« se pretaka po telesu od spodaj navzgor. ČAKRE ki se nahajajo na spodnjem delu telesa imajo vpliv na naše nagone in instinkt, na zgornjem delu pa so povezane z duhovnostjo. ČAKRE so lahko odprte ali pa zaprte. Normalno so odprte, kadar pa so zaprte, takrat naši nagoni, čustva in um ne delujejo harmonično. .

Obstaja več metod, kako očistiti in odpreti svoje čakre, a najpopolnejša in najtemeljitejša je čiščenje s kristali. S kombinacijo kristalov in meditacije bomo  naredili največjo uslugo našemu telesu.

Ko začutimo zdravstvene ali psihične težave, najprej določimo čakro, ki je povzročitelj teh težav.