Na vrh
Na zalogi

Obesek za ključe – ULEKSIT

14.00 

Obesek za ključe iz ULEKSITA V OBLIKI SRČKA.

Uleksit je edinstven in fascinanten kristal, znan po svojih optičnih lastnostih.

SKU: N/A Kategoriji , Tag:

Uleksit je edinstven in fascinanten kristal, znan po svojih optičnih lastnostih.

Optična preglednost

Uleksit je cenjen zaradi njegove prosojnosti in preglednosti. Ko ga postavite nad napisan ali natisnjen material, lahko kristal projecira besedilo na spodnjo površino, kar ustvarja edinstven vizualni učinek.

Izboljšana zaznava

Verjame se, da ta kristal izboljšuje mentalno jasnost in spodbuja sposobnost zaznavanja skritih informacij. Pogosto se uporablja pri meditaciji in duhovnih praksah za pridobivanje vpogleda in razširitev zavesti.

Čustveno ravnovesje

Uleksit je povezan z čustvenim ravnovesjem in jasnostjo. Menijo, da pomaga sprostiti čustvene blokade in spodbuja občutek miru in spokojnosti.

Komunikacija

Nekateri ljudje uporabljajo uleksit za izboljšanje veščin komuniciranja, tako pri izražanju sebe kot pri razumevanju misli in čustev drugih. Velja za kamen učinkovite komunikacije.

Ustrezno uravnavanje čaker

Verjame se, da uleksit uravna in uravnovesi čakro tretjega očesa, ki je povezana z intuicijo, vpogledom in notranjo modrostjo. Ta poravnava naj bi okrepila psihične sposobnosti in notranji vid.

Kreativnost

Prav tako naj bi spodbujal ustvarjalnost in domišljijo, kar ga dela priljubljenega med umetniki in pisci, ki iščejo navdih.

 

 

BARVA

Bela, Oranžna, Roza, Vijolična