Na vrh
Na zalogi

NIHALO – rožnati kremen

18.50 

NIHALO  je najboljši pripomoček za raziskovanje in napovedovanje vseh izvenčutnih dogodkov. Ravnanje z njim je sorazmerno enostavno, rezultati pa so izredno natančni.

Rožnati kremen je znan kot prinašalec sreče in je primeren za vsa nebesna znamenja.

Odpira srčno čakro, spodbuja ljubezen do samega sebe ter poglobi odnose z drugimi.

Kategorija Tag:

NIHALO –  je najboljši pripomoček za raziskovanje in napovedovanje vseh izvenčutnih dogodkov. Ravnanje z njim je sorazmerno enostavno, rezultati pa so izredno natančni. Nihalo je orodje za pretvorbo kozmičnih energij v simbole, ki jih naši čuti lahko zaznavajo. Kozmične energije delujejo na vsa živa bitja, a le redki imajo sposobnost, da jih direktno zaznavajo. Nihalo deluje tako, da nam  s smerjo nihanja odgovarja na vnaprej zastavljena vprašaja. Z nji lahko dosežemo prav neverjetne rezultate. Pri delu z nihalom je najbolje, da uporabimo tabele. Z dvema prstoma leve roke primemo verižico in nihalo postavimo na izhodiščno točko v tabeli. Skoncentriramo se in umirimo ter začnemo nihalu postavljati vprašanja. Da ga preizkusimo mu za začetek postavimo vprašanja na katera je možno odgovoriti z DA ali NE. Pri vsakem človeku je ta smer različna. Pri nekaterih je DA gor-dol, drugemu pomeni DA -levo in desno.  Ko ugotovimo kako se nihalo odzove na naša vprašanja ga lahko začnemo uporabljati.  Odkrijemo lahko odgovore na marsikatero vprašanje povezano z boleznijo, zdravljenjem, škodljivih sevanjih, predvidimo dogodke, ki se bodo zgodili, itd.

IZBIRA NIHALA – Obstaja mnogo oblik nihal iz različnih kristalov in materialov. Izbrati moramo tistega, ki nam je najbolj všeč in ki nam najbolj ustreza.

VELIKOST NIHALA – Večja nihala nihajo močneje, vendar počasneje. Začnemo z manjšim nihalom in kasneje nadaljujemo z večjim.