Na vrh
Na zalogi

Nihalo iz rožnatega kremena

18.50 

NIHALO –  je najboljši pripomoček za raziskovanje in napovedovanje vseh izvenčutnih dogodkov. Ravnanje z njim je sorazmerno enostavno, rezultati pa so izredno natančni. Nihalo je orodje za pretvorbo kozmičnih energij v simbole, ki jih naši čuti lahko zaznavajo. Kozmične energije delujejo na vsa živa bitja, a le redki imajo sposobnost, da jih direktno zaznavajo. Nihalo deluje tako, da nam  s smerjo nihanja odgovarja na vnaprej zastavljena vprašaja. Z nji lahko dosežemo prav neverjetne rezultate. Pri delu z nihalom je najbolje, da uporabimo tabele. Z dvema prstoma leve roke primemo verižico in nihalo postavimo na izhodiščno točko v tabeli. Skoncentriramo se in umirimo ter začnemo nihalu postavljati vprašanja.

Kategorija Tag:

NIHALO –  je najboljši pripomoček za raziskovanje in napovedovanje vseh izvenčutnih dogodkov. Ravnanje z njim je sorazmerno enostavno, rezultati pa so izredno natančni. Nihalo je orodje za pretvorbo kozmičnih energij v simbole, ki jih naši čuti lahko zaznavajo. Kozmične energije delujejo na vsa živa bitja, a le redki imajo sposobnost, da jih direktno zaznavajo. Nihalo deluje tako, da nam  s smerjo nihanja odgovarja na vnaprej zastavljena vprašaja. Z nji lahko dosežemo prav neverjetne rezultate. Pri delu z nihalom je najbolje, da uporabimo tabele. Z dvema prstoma leve roke primemo verižico in nihalo postavimo na izhodiščno točko v tabeli. Skoncentriramo se in umirimo ter začnemo nihalu postavljati vprašanja. Da ga preizkusimo mu za začetek postavimo vprašanja na katera je možno odgovoriti z DA ali NE. Pri vsakem človeku je ta smer različna. Pri nekaterih je DA gor-dol, drugemu pomeni DA -levo in desno.  Ko ugotovimo kako se nihalo odzove na naša vprašanja ga lahko začnemo uporabljati.  Odkrijemo lahko odgovore na marsikatero vprašanje povezano z boleznijo, zdravljenjem, škodljivih sevanjih, predvidimo dogodke, ki se bodo zgodili, itd.

IZBIRA NIHALA – Obstaja mnogo oblik nihal iz različnih kristalov in materialov. Izbrati moramo tistega, ki nam je najbolj všeč in ki nam najbolj ustreza.

VELIKOST NIHALA – Večja nihala nihajo močneje, vendar počasneje. Začnemo z manjšim nihalom in kasneje nadaljujemo z večjim.