Na vrh
Out of Stock
Ni na zalogi

Moldavit – obesek surovi kristal

28.00 

MOLDAVIT – Je prozorno zelene barve in sodi med izredno redke steklene tektite. V notranjosti ima drobcene plinske mehurčke, ki kažejo njegov nastanek. Moldavit je prepoznaven zvezdni kamen, ki se nahaja le na Češkem in je posledica padca meteorita pred 14 milijoni let. Uradno ime je dobil po reki MOLDAU, kot Nemci pravijo reki Vltavi. Na Češkem delujejo le štirje rudniki, za katere predvidevajo, da se bodo kmalu izčrpali. Zaradi svoje moči in redkosti sodi kot ostali tektiti ter meteoriti v visok cenovni razred. Če ga položimo na srčno čakro, nas popelje k jasnovidnosti in razsvetljenju. Aktivira celoten živčni sistem in prinese svetlobo v celice. Kmalu občutimo prijetne tople valove, ki sprostijo in povežejo telo, dušo in duha

This product is currently out of stock and unavailable.

MOLDAVIT – Je prozorno zelene barve in sodi med izredno redke steklene tektite. V notranjosti ima drobcene plinske mehurčke, ki kažejo njegov nastanek. Moldavit je prepoznaven zvezdni kamen, ki se nahaja le na Češkem in je posledica padca meteorita pred 14 milijoni let. Uradno ime je dobil po reki MOLDAU, kot Nemci pravijo reki Vltavi. Na Češkem delujejo le štirje rudniki, za katere predvidevajo, da se bodo kmalu izčrpali. Zaradi svoje moči in redkosti sodi kot ostali tektiti ter meteoriti v visok cenovni razred.

Je eden najmočnejših ezoteričnih pripomočkov. Krepi imunski sistem in bele krvničke, ki skrbijo za zaščito pred infekcijami. Ščiti tudi pred močnim sevanjem UV – žarkov zaradi ozonske luknje.

Če ga položimo na srčno čakro, nas popelje k jasnovidnosti in razsvetljenju. Aktivira celoten živčni sistem in prinese svetlobo v celice. Kmalu občutimo prijetne tople valove, ki sprostijo in povežejo telo, dušo in duha. Negativna energija odteka iz telesa in prav začutimo, kako bremena odhajajo iz nas. Najbolj inteNzivno deluje če ga prej v roki rahlo segrejete.

ČIŠČENJE MOLDAVITA – enkrat mesečno ga je potrebno očistiti in oprati pod tekočo vodo, da se odplaknejo iz njega vse negativne energije, ki jih je prevzel. Takoj za tem ga na soncu napolnite z univerzalno energijo.