Na vrh
Na zalogi

KRISTALI ZA ENERGIZIRANJE VODE – polirani (KPL2)

14.00 

Najbolj učinkovita metoda, da vodi povrnemo izgubljeno energijo je vitaliziranje oziroma oživitev vode s pomočjo kristalov.

Kombinacija treh kristalov : AMETISTA, ROŽNATEGA KREMENA IN KAMENE STRELE je najučinkovitejša pomoč, da vodi povrnemo vso energijo.

SKU: EZ02 Kategorija Tag:

Voda je izvor vsega življenja. Običajna pitna voda je energetsko prazna saj na njeni poti izgubi vso svojo energetsko moč in našemu organizmu ne daje zadostnih mineralov in energij. Najbolj učinkovita metoda, da vodi povrnemo izgubljeno energijo je vitaliziranje oziroma oživitev vode s pomočjo kristalov.

Kombinacija treh kristalov : AMETISTA, ROŽNATEGA KREMENA IN KAMENE STRELE je najučinkovitejša pomoč, da vodi povrnemo vso energijo. Kristale položimo v steklen vrč , prostornine od enega do dveh litrov napolnimo z navadno vodo in pustimo vsaj 6 ur učinkovati. Po določenem času, ko se ustvari eliksir jo začnemo uporabljati. Uporabljamo jo lahko povsod, kjer uporabljamo navadno pitno vodo. Za pitje, kuhanje, umivanje las in telesa, zalivanje rastlin in za male živali.

ČIŠČENJE KRISTALOV – Enkrat mesečno jih prekuhamo, saj se na njih nabira vodni kamen, nato pa jih za 2-3 ure izpostavimo soncu.