Na vrh
Na zalogi

FUKSIT – SUROVI KRISTAL

8.50 

Fuksit, pogosto imenovan tudi “kamen zdravilcev“, je prepoznaven po svoji živahtni zeleni barvi, ki je posledica vsebnosti kroma.

Slovi po svojih izjemnih metafizičnih lastnostih in je široko cenjen v svetu ljubiteljev kristalov.

Krepi intuicijo, oddaja pomirjujočo energijo in odpira srčno čakro.

 

Fuksit, pogosto imenovan tudi “kamen zdravilcev“, je prepoznaven po svoji živahni zeleni barvi, ki je posledica vsebnosti kroma.

Slovi po svojih izjemnih metafizičnih lastnostih in je široko cenjen v svetu ljubiteljev kristalov ter nosi različne simbolne pomene.

Aktivacija srčne čakre

Tesno je povezan s srčno čakro, saj jo odpira in čisti, olajšuje čustveno zdravljenje, samoljubezen in sočutje. Spodbuja harmonijo in ravnotežje v odnosih, pomaga razreševati konflikte ter spodbuja odpuščanje.

Dobro počutje

Ta kristal je znan po svoji pomirjujoči energiji, ki lahko olajša stres, anksioznost in občutke preobremenjenosti.

Obilje in blaginja

Fuksit je prav tako povezan s privabljanjem obilja in bogastva. Verjame se, da pomaga pri sprejemanju pozitivnih finančnih odločitev in izkoriščanje priložnosti za blagostanje.

Zdravljenje in okrevanje

Velja za zdravilni kamen, še posebej v zvezi s fizičnim  zdravljenjem. Podpira naravne procese celjenja telesa, kar ga naredi koristnega za ljudi, ki okrevajo po bolezni in operaciji.

Duhovna rast

Fuksit se uporablja pri meditacijah in duhovnih praksah, saj krepi intuicijo ter omogoča globlje razumevanje samega sebe.

Surovi kos je izbran naključno, zato lahko odstopa v obliki, velikosti in barvi od teh na fotografiji.